Dierenkliniek Hoogezand van 16 t/m 23 juli beperkt open

De vakantie is weer begonnen! Ook in de vakantieperiode hebben uw dieren zorg nodig en proberen we altijd voor u klaar te staan. Maar zeker dit jaar is het voor ons een uitdaging om het rooster in de vakantieperiode rond te krijgen.

In verband met de vakantie van Nanine Meijer en Ivo Tanck kunnen we daarom van vrijdag 16 juli t/m vrijdag 23 juli geen behandelingen inplannen.

In de ochtenden van 8.30 – 12.30 uur zijn we telefonisch bereikbaar en kunt u terecht voor het ophalen van voer, medicijnen en vlooien- en wormmiddelen. In overleg kunnen we voor spoedgevallen doorverwijzen naar onze buurtcollega’s. Wanneer u buiten deze tijden belt wordt u voor spoedgevallen doorgeschakeld naar de dienstdoende collega.

We vragen hiervoor uw begrip en wensen iedereen een fijne zomer toe!

Het team van Dierenkliniek Hoogezand