Informatie over bereikbaarheid en openingstijden

Net als iedereen zijn we blij dat de maatregelen vanwege Corona geleidelijk versoepeld kunnen worden. Onze dienstverlening gaat daardoor steeds meer terug naar een normaal niveau.

Het voldoende afstand houden (anderhalve meter) blijft voor ons het meest ingrijpende onderdeel. Hierdoor kunt u niet met uw dier in de spreekkamer en zal de assistente het dier even van u over nemen.

Daarom hebben wij tijdens afspraken steeds een extra assistente beschikbaar voor receptie en telefoon. Dit betekent dat we van ma t/m vr van 08.30 tot 12.30 uur goed telefonisch bereikbaar zijn voor het plannen van afspraken, vragen en bestellingen. ’s Middags zijn we in principe alleen voor spoedgevallen telefonisch bereikbaar. Het is inmiddels wel weer mogelijk om in de middag afspraken in te plannen.

Voor het maken van afspraken verzoeken we u om tussen 08.30 en 12.30 uur te bellen