Welkom bij Dierenkliniek Hoogezand

Nieuwe openingstijden per 1 jan. 2014

Behandeling door de dierenarts voortaan alleen op afspraak.

Door te werken op afspraak kunnen we u het beste van dienst zijn en de wachttijden tot een minimum beperken.

Onze nieuwe openingstijden voor balie en apotheek:

maandag tot en met vrijdag
van 08.30 uur tot 12.30 uur
van 13.30 uur tot 17.30 uur

en op dinsdag- en donderdagavond
van 18.30 uur tot 19.30 uur

Aan onze balie kunt u terecht voor het ophalen van bijvoorbeeld medicijnen, dieetvoeders of vlooienmiddelen. Maar ook voor het maken van een afspraak, brengen van urinemonsters of het wegen van uw huisdier bent u tijdens openingstijden van harte welkom.

Voor een enting, onderzoek of behandeling van uw huisdier door de dierenarts moet u een afspraak maken. De zogenaamde “open spreekuren” komen te vervallen. Wel komt er de mogelijkheid om een afspraak te maken voor de dinsdag- en donderdagavond.

Afspraak maken? Bel:

0598-397162